Streetview van Google

Google Streetview

Google streetview is vandaag de dag een ware trend aan het worden. Het begint net zoals de sociale media – als Facebook en Twitter – te behoren tot de standaard te kennen digitale diensten. Het is een must in je knowhow en bovendien een handige tool voor wie niet houdt van de eenvoudige papieren kaarten en liever iets meer kleur en informatie wenst bij het opzoeken van een bepaalde locatie.

De auto’s en driewielers, waarmee de Google streetview crew de hele wereld afreist, hebben dan ook al heel wat werk achter de rug. Ze bieden je de ganse wereldbol binnen handbereik en dit op het scherm van je computer of smartphone.

Google streetview voor particulieren

streetview laat de gewone mens toe alles te verkennen wat hij maar wilt, gaande van de groene wonderen van moeder natuur tot het bruisende leven van een stad. Werkelijk voor alles kan je bij streetview terecht. Ben je op huizenjacht en wil je buurt van de huizen alvast verkennen alvorens je ze daadwerkelijk gaat bezichtigen? Ben je bezig met het uitstippelen van een fijn dagje uit met het hele gezin en zoek je gezellige plekjes om te vertoeven? Ben je van plan een bezoekje te brengen aan een ver familielid of vriend, maar ben je niet vertrouwd in de omgeving? Google streetview legt de oplossing in je schoot met behulp van slechts enkele muisklikken!

streetview biedt je namelijk een ruime waaier aan echt en up-to-date beeldmateriaal. Panoramisch beelden van 360°; wat wens je nog meer om al je antwoorden te verkrijgen?

Google streetview voor bedrijven

Google streetview pakte onlangs uit met een nieuwtje dat insloeg als een bom! Ben je een ondernemer en ben je de zaakvoerder van een succesvol bedrijf? Wat had je dan gedacht van streetview Virtuele Tour bij u ter plekke? De medewerkers van Google streetview komen langs binnenin uw bedrijf, ongeacht de locatie. Deze opnames komen rechtstreeks terecht in uw Google zoekresultaten, in Googles handige tool Google Maps – dewelke verbonden is met het gekende streetview – en bovendien ook in uw Google+ pagina.

Dankzij de eenvoudige werking van streetview Virtuele Tour, is het mogelijk de opnames makkelijk op te nemen op je eigen website en bovendien ook op gelijk welke platformen van sociale media. Denk hierbij aan al de voordelen die je bedrijf hiermee op een schoteltje krijgt gepresenteerd. Eerst en vooral bied je je klanten als het ware een real life tour aan binnenin je bedrijf. Van een design winkel tot een kapper, elk bedrijf krijgt hiermee gegarandeerd een stijging in het aantal bezoeken. Klanten krijgen immers alvast de smaak te pakken bij het zien van het interieur en de sfeer binnenin. Bovendien zal je ook een stijging zien in het aantal virtuele bezoeken op je website, aangezien streetview Virtuele Tour je vindbaarheid in de Google zoekresultaten aanzienlijk doet stijgen, om nog maar niet te spreken over het rendement dat volgt! Zeg nu zelf: dit alles voor een laag kostenplaatje? Het zal je bedrijf gegarandeerd een boost geven!

Streetview officiële site Google maps streetview

Waarde van streetview

Streetview is een echte meerwaarde, of je nu een particulier bent of een ondernemer. Het is meer dan alleen maar een gadget: het is een tool die onmisbaarder wordt met de dag! Gebruik het als leidraad onderweg en laat de papieren versie voor een en voor altijd in het verleden!

Maak een afspraak

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION