Over virtuele tour

Virtuele tour is een samenwerkingsproject tussen Jan Kenis en Peter Guedens. Waar Jan gespecialiseerd is in het webgebeuren en Peter de specialist is in fotografie. Deze combinatie is ideaal om uw Google bedrijfsfoto's 360 virtuele tour tot een goed einde te brengen. Hieronder vindt u meer informatie over beide.

Jan Kenis is al meer dan 10 jaar bezig met het ontwikkelen van websites. Hij starte zijn studies informatica in 2002 die hij ook tot een goed einde bracht. Daarna is hij nog een jaar de richting webdesign gaan bijstuderen omdat hier zijn echte passie lag. Na deze studie is hij aan het werk gegaan bij Nascom als webdeveloper. Waar hij een 3 tal jaar ervaring heeft opgedaan. Ook werkt hij als webmaster bij H.Essers. Hij is dan ook geïnteresseerd in alles wat met het internet te maken heeft. Ondertussen heeft hij ook nog de opleiding digitale marketeer tot een goed einde gebracht.

Peter Guedens volgt al 10 jaar zijn grote passie: fotografie. Waarom is fotografie zijn grote passie? Hij wil een verhaal vertellen met beelden. En fotografie en Google bedrijfsfoto's 360 virtuele tour lenen zich daar uitstekend toe. Het zijn bovendien media die moeiteloos het digitale tijdperk overleven en zelfs aanvullen.In 2004 ging hij audiovisuele technieken studeren in Brussel (NARAFI). Na zijn uren werkte hij als camera-assistent voor onder andere de VRT, VTM en verschillende productiehuizen. De passie was er al, nu groeide ook de goesting. En hij leerde er de juiste workflow toepassen. 3,5 jaar lang maakte hij bedrijfsvideo’s voor KMO’s bij het internetbedrijf Bezoom. Een gedegen training in snelheid en efficiëntie. Ondertussen produceerde hij ook nog promospots voor tv-zenders.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION